Goedkoopste-autoverzekering.nl
                                                     
Home | Linken | Medewerkers | Contact
Goedkoopste-autoverzekering.nlDe goedkoopste autoverzekering
Maatschappijen Voordelen Nood Offerte Achtergrond Bereken
Advies voor de laagste premie in uw situatie.

Bij RENSEN goedkoopste autoverzekering kunt u zelf kiezen uit alle premies van verschillende maatschappijen. U kiest zelf welke verzekering in uw situatie de meeste voordelen biedt tegen de laagste premie. Kies uit de laagste premie vooral de juiste verzekering die bij de door u gewenste voorwaarden past. Let daarbij op dekking - eigen risico - afschrijving - nieuwwaarderegeling -extra dekking bijvoorbeeld bij exclusieve autoverzekeringen. Merkenkorting nemen we over en vanaf 5 auto's krijgt u wagenparkkorting.

Op deze pagina helpen we u met het maken van de juiste keuze van de autoverzekering die het beste bij u past.
Als u na het berekenen de offerte niet kunt opvragen, gelden er beperkingen, kies dan gewoon de volgende.
                                       
       Premie berekenen            Vrachtwagen           Wagenpark            Video bekijken

Drie basis of hoofdverzekeringen
          Welke van de 3 hoofdverzekeringen past het beste bij uw persoon en bij uw auto?

WA, de verzekering van Wettelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen afgekort WAM is wettelijk verplicht, dat is dus de goedkoopste en meest minimale verzekering. De verzekering dekt schade aan anderen en sleepkosten bij een ongeval.

WA + Beperkt Casco ook wel WA + Mini-Casco, WA-Extra of WA PLUS genoemd wordt meestal na 5 jaar gekozen. Deze verzekering dekt naast WA ook Sleepkosten bij ongeval, ruitbreuk, botsing met loslopende dieren en overstekend wild, brand, explosie, zelfontbranding, diefstal, inbraak, joyriding, natuurgeweld zoals hagel- en stormschade.

WA + Volledig Casco ook wel All risk genoemd, wordt meestal gesloten bij nieuwe en nieuwere auto's, maar ook bij oudere auto's van klanten die de maximale korting hebben en bij maatschappijen die een gunstige afschrijvingsregeling hanteren. De keuze is verder afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Deze WA met volledig casco kent meestal een eigen risico en verzekert alle bovengenoemde zaken inclusief vandalisme, te water raken, aanrijdingen & slippen, aanrijdingschade ook bij eigen schuld. Alhoewel deze verzekering ook wel all risk genoemd wordt hetgeen alle risico's betekent, is dat een naam die de lading niet dekt. Niet alle risico's zijn namelijk verzekerd. Slijtage en motorpech vallen bijvoorbeeld onder geen enkele van bovengenoemde autoverzekeringen. De enkele verzekeraar die dat ooit heeft verzekerd bestaat niet meer. Een mogelijk eigen risico kan in hoogte per verzekeraar  verschillen.  Bel of mail ons voor een maatwerk advies, globaal adviseren wij:

  • Tot 4 jaar adviseren wij WA + Volledig Casco met aanvullende verzekeringen *
  • tot  9 jaar WA + Beperkt Casco met aanvullende verzekeringen *
  • 9 jaar en ouder alleen WA met aanvullende verzekeringen*
  • Bekijk op uw gemak de plus- en minpunten in de polisvoorwaarden. Deze komen in beeld op het eind van de berekening.

  • Als u de berekening gemaakt heeft voor uw autoverzekering en niet tot een besluit kan komen, kunt u ons altijd bellen voor nader advies of om uw vragen te beantwoorden. Wij hebben jarenlang ervaring met alle verzekeringen en zijn makelaar in assurantiŽn. Dat is een titel die beschermd was en uitsluitend gevoerd mocht worden door deskundige assurantieadviseurs die als zodanig beŽdigd zijn en echt aantoonbaar verstand van zaken hebben. Bel ons op nummer 0548-636440 en vraag naar autoverzekeringen.

  • Vraag na de berekening de polis aan die u het meeste aanspreekt. Dat is niet altijd de goedkoopste. Soms bent u slechts enkele euro's meer kwijt voor een veel ruimere dekking. Als u de maximale noclaimkorting of bonus malus korting heeft kunt u op een goedkope manier wat langer WA met volledig casco verzekeren. Veel goedkoper dan iemand die een malus premie betaalt, dat is een toeslag vanwege het slechte schadeverloop

   * Aanvullende verzekeringen
          Als aanvullende verzekeringen adviseren wij:

  • de verkeersrechtsbijstand controleer of deze niet al in uw gezinsrechtsbijstand is verzekerd, of vraag ons naar de mogelijkheden voor een uitgebreide gezinsrechtsbijstandverzekering. Wij werken intensief samen met DAS rechtsbijstandverzekeringen en kunnen u aantrekkelijke kortingen bieden.
  • de schade inzittendenverzekering, hiervan zijn verschillende vormen, zoals de minder gewenste ongevallen inzittenden, controleer ook wat eventueel via uw werkgever verzekerd is, wij adviseren altijd minimaal een schade inzittenden verzekering. Een schade inzittenden verzekering geeft ongeacht de schuldvraag dekking tegen de werkelijke schade zowel personen als zaakschade.
Op zoek naar de juiste dekking voor uw autoverzekering? De goedkoopste autoverzekering helpt u stapsgewijs rationeel te kiezen voor de juiste dekking. Bij RENSEN goedkoopste-autoverzekering.nl krijgt u advies, vervolgens berekent en selecteert u zelf de goedkoopste autoverzekering in uw situatie.
Telefoon 0548-636440    |   e-mail  info@rensen.nl
Makelaardij Maatschappijen Extra Voordelen Nood Offerte Voorwaarden Achtergrond Bereken