Goedkoopste-autoverzekering.nl
                                                     
Home | Linken | Medewerkers | Contact
Autoverzekeringen van diverse maatschappijen Extra Voordelen Nood Offerte Achtergrond Bereken
Goedkoopste-autoverzekering.nlDe goedkoopste autoverzekering
Servicepagina                     
Hieronder kunt u uw aanrijding of algemene schade melden. Daarvoor heeft u Acrobat reader nodig die u ook hoeronder kunt downloaden Verder staan hier formulieren voor het opzeggen of overzetten uw verzekering naar ons agentschap. Bent u tevreden over onze dienstverlening? Vertel het verder. Bent u ontevreden vertel het ons, wij leren graag van onze fouten. Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut KiFid. Naar aanleiding van uw opmerkingen en wensen zullen wij deze pagina up to date houden.

Aanrijding melden Schade Algemeen Adobe reader
     
Opzegbrief Overvoerbrief Autowijziging
     
Waarborgfonds Waarborgfonds brochure Waarborgfonds getuigenverklaring
     
Rechtsbijstand Rechtsbijstand zonder verzekering Video bekijken
     
Uitleg schaderegeling uitbetaling, inhouding eigen risico en verhaalsmogelijkheden.
Een schade dient u binnen 24 uur te melden op de eerste werkdag nadat u de schade heeft geconstateerd. Bij blikschade zonder opzet is geen politiemelding nodig, bij criminaliteit en letselschade dient u wel altijd aangifte bij de politie te doen. Nadat u de schade bij ons heeft gemeld, dient u onze aanwijzingen op te volgen. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat u een schatting van de schade bij uw garage opvraagt, of dat reparatie maximaal wordt vergoed bij een schadegarant hersteller. Onze schaderegelaar bepaalt of er wel of geen expert wordt ingeschakeld.  Als u alleen WA verzekerd bent en aansprakelijk voor de schade, dan regelen wij de schade aan de tegenpartij voor u, uw eigen schade komt dan helaas voor uw eigen rekening. Als u niet aansprakelijk bent voeren wij het verweer voor u. Bij een WA + Casco verzekering vergoeden wij u de gedekte casco schade onder aftrek van uw eigen risico. Als een tegenpartij aansprakelijk is voor uw casco en of personen schade, dan gaan we die schade plus het reeds bij u ingehouden eigen risico op die aansprakelijke derde verhalen. Voor het verweer en het verhalen van schade zijn we afhankelijk van voldoende bewijsmiddelen en de goede  wil van de tegenpartij. Zodra de zaak uit handen moet worden gegeven zijn daar kosten aan verbonden, daarom adviseren wij u altijd een rechtsbijstandverzekering die deze kosten dekt. Wilt u rechtsbijstand terwijl u daar nog niet voor verzekerd was op het moment van de schade, zie hierboven. Wij adviseren u altijd een schade inzittenden verzekering zodat u of uw medepassagiers niet met onverhaalbare kosten blijven zitten. Een ongevallen inzittendenverzekering daarnaast kan ook, maar alleen een ongevallen inzittendenverzekering is absoluut onvoldoende. Indien u als particulier met een onverzekerde schade blijft zitten aan uw huis, uw auto of wat dan ook en u kunt bewijzen dat die schade is veroorzaakt door een motorvoertuig van een onbekende-, failliete- of onverzekerde dader, dan kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds. Een getuige heeft bijvoorbeeld gezien dat de dader na een aanrijding is doorgereden. De brochure, de getuigenverklaring en het schadeformulier Waarborgfonds vindt u op deze pagina.
De RENSEN goedkoopste autoverzekering biedt uitgebreide service. Als u vragen heeft, bel of mail ons, wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar, ook bij schade of andere problemen.
RENSEN AssurantiŽn BV, Grotestraat 11, 7443 BA  Nijverdal
Telefoon 0548-636440   |   Fax 0548-636450   |    E-mail  info@rensen.nl
Makelaardij Maatschappijen Extra Voordelen Nood Offerte Voorwaarden Achtergrond Bereken